0smile0.at.ua П'ятниця, 03.05.2024, 06:22
Меню сайту
Категорії розділу
Відео [8]
Веселі відео ролики
Фото [17]
Веселі і неймовірні фото
Трейлери до фільмів [4]
Тут знаходяться трейлери до фільмів
А чи знаєти ви...? [49]
Цікаві і неймовірні історії, факти, випадки з життя тощо
Анекдоти [101]
Смішні, веселі, непередбачувані, цікаві анекдоти
Незвичайні погляди на звичайні речі [42]
Тут вказані незвичайні рішення на речі, що ми вважаємо звичайними, буденними і то що не потребують зайвої уваги, але це не так.
Друзі
Стистика сайту
Головна » 2013 » Січень » 16 » 20 тем для розмови
00:14
20 тем для розмови

   Ця стаття присвячена перш завше для людей, які замкнені у собі людей, які не знають про що поговорити зі незнайомими людьми, просто знайомими, друзями чи з коханою людиною. Також ця стаття буде цікава й іншим людям, котрі хочуть просто збільшити вже існуючий запас цікавих тем для розмов та можливо побачать як краще їх використати з користю. 
      Як показує практика по статистиці не знаходять тем для розмов в основному хлопці. Тому ця стаття напевно буде цікавіша більш хлопцям, хоча напевно дівчатам також буде цікаво її почитати.

 

Кіно - мабуть одна з найуніверсльніших тем  для розмов. Можна розпочати, наприклад, із питання: "Чи була (був) ти у кінотеатрі? З'ясовуємо, що найбільше полюбляє, чи ходить на нічні сеанси, поговорить про новинки кіноіндустрії і запрошуємо на фільм. Далі справа за вами.

 

Захоплення, хобі. Наприклад, катання на роликах чи збирання марок. При розмові про катання потрібно завести невеличку бесіду, а потім можна запросити покататися разом. Якщо не вміє - пообіцяйте навчити. Якщо розмовляти про колекцію марок то необхідно розповісти романтичну історію пов'язану з якоюсь маркою і запросити подивитися колекцію. Під час розмови поцікавитеся, що саме цікавить вашого партнера і обов'язково вислухати та похвалити за цікаве захопленні, хобі. 
Це також може будь-яке захоплення чи хобі, яке цікаве вам обом.


Література, музика. Запитати свого партнера ти подобається йому читати. Якщо відповідь буде позитивною то запитати, що читала (читав) останнім часом, який улюблений письменник (письменниця). Обов'язково розповісти, що вам подобається. Можливо знаєте, яка книга має бути екранізована щонайближчим часом та запитати про книги які вона читала і і вони вже екранізована та чи їй (йому) сподобався фільм чи книга. 
Оскільки зараз, на жаль все менше людей полюбляє читати тому можна негативну відповідь. Тому як альтернативу можна поговорити про музику (також можна відразу розпочати з музики). Запитати про улюблений стиль, улюбленого виконавця (виконавицю). 


Музеї, пам'ятні місця. В кожному місті їх повно. Потрібно взяти брошурку з інформацією про пам'ятні і запам'ятати інформацію хоча б про ті де найчастіше буваєте і тоді в любий момент можете вразити наприклад такою фразою: "А ти знаєш що в цьому будинку довгий час проживав Пушкін?" Також цікавимося улюбленими місцями партнера і розповідаємо романтичну історію про улюблений парк і запрошуємо прогулятися. 


Шкідливі звички. Краще всього поговорити про дрібні, цікаві недоліки такі як: звички постійні запізненням, губити ручки чи навпаки - непомітно для себе збирати їх у своїх знайомих. Головне щоб було весело і цікаво.


Гроші. Можна розмовляти про те як ви ставитесь до грошей, запитати як ваш партнер до їх ставиться. Також можна порозмовляти про те скільки коштує проїзд, харчування, книги, диски - це непогана можливість зав'язати розмову. Але затягувати не потрібно, щоб партнер неподумав що ви скнара. Після двох трьох думок переходимо до іншої теми. Наприклад до їжі.


Їжа. Можна розмовляти про будь що, наприклад: про сімейні обіди з бабусиними пирожками, улюблені страви, екзотичні морепродукти, хороші кафетерії, піцерії, ресторани тощо. Запрошуємо в улюблене кафе ( піцерію, ресторан) чи за місто на шашлики або просто відпочити у вихідний день на природі.


Подорожі, прогулки. Можна розповісти про свої нещодавні подорожі. Запитати куди партен любить ходити, їздити, про улюблену пору року для прогулянки і де хоче побувати. Запитати що більше подобається - ліс, гори чи пірнати у морську глибину за скарбами.


Автомобілі, транспорт. Поцікавтеся їздила на автомобілі. Якщо ні то чи хоче. Які авто подобаються, яким транспортом хоче керувати - космічним кораблем чи бронетранспортером? Поділись своїм думками про автомобіль вашої мрії.


Робота і навчання. Розкажіть декілька смішних ситуацій із своєї роботи чи навчання. Запитайте про відносини в колективі: чи влаштовують загальні свята, запитайте про начальника і викладачів. Обов'язково в цих історіях найдеться щось спільне і буде над чим посміятися.


Відпочинок. Запитайте чим займається на вихідних. При любій відповіді нічого не критикуйте, навіть якщо скаже, що не встає з дивану. Можливо це від напруженої роботи і це - компенсація стресу (у кожного свій відпочинок). Ваша задача у підтримці розмови.


Спорт. Розпочніть з улюбленого виду спорту. Якщо відповість, що займається танцями чи балетом то поспішайте сміятися, а попробуйте дома перед дзеркалом постояти на носочках, піднімати ноги, пригати, присідати і при цьому красиво махати руками пару годин, це велике навантаження яке не всі можуть подолати. Та й кожен вибирає своє і потрібно поважати вибір партнера.


Від спорту до здоров'яТут краще сказати, що катання на велосипедах та піші прогулянки за містом краще, ніж нюхати клей у підвалі. Можна трохи пофілософствувати на цю тему разом, якщо партнер не буде позіхати від нудних лекцій.


Релігія. Можна запитати про те чи вірить у Бога, в долю, чи цікавиться будизмом, історією релігії, чи вірить у випадкові випадки тощо. Запитайте чи вірить у ваша зустріч випадковість чи це направлення вищих сил? Може виникнути цікава розмова


Відносини. Можна поцікавитися якою (яким) бачить свою другу половинку. Чи терпітиме: зради, занудство, жадність тощо. У відповідь кажіть свою думку. Запитайте про друзів і розкажіть про своїх. Тільки не починайте переказувать про своїх колишніх.


Діти. Дитина, молодший брат (сестра), племінник, хрещеник чи просто знайомі. Обовязково знайдеться про що поговорити, адже діти завжди щось смішне зроблять, скажуть, викажуть свою думку чи просто капризуватимуть. Особливо дівчата (жінки) божуть безкінечно розмовляти на цю тему, особливо якщо мають своїх дітей чи просто нянчаться з дітьми.


Подарунки, свята. Можна запитати яке найкраще свято чи які подарунки найбільше полюбляє, чи наприклад що дарує і які подарунки отримує. Незабутьте поділитись своїми думками і враженнями й про свої подарунки також. Це допоможе вам зрозуміти одне одного краще.


Одяг. Це більше відноситься до розмов з дівчатами, хоча хлопцеві також необхідно виглядати красиво, охайно і модно. Обов'язково потрібно сказати комплімент про зовнішній вигляд. Можна пожартувати про свій улюблений одяг. 


Домашні тварини. Це безпрограшна тема. Запитати чи є домашній улюбленець (кіт, собака, рибка, папуга тощо) і як до їх відноситься. Розповісти про своїх улюбленців. Також можна уявити що робили б ваша улюблена ігуана і її (його) морська свинка.


Секс. Якщо дуже близька людина, то можна відразу повідомити про свії сексуальні вподобання. Хоча ця тема небезпечна і сумнівна, бо не кожна людина може відверто розмовляти на таку тему. Тому краще її відкласти її на той момент коли у вас будуть близькі,серйозні відносини. А так можна також порозмовляти про відомі пари: чи справді вони підходять один одному.


Також необхідно враховувати те що у кожної людини є свої інтереси і тому потрібно підлаштовуватися під ту людину з якою ви розмовляєте. За її допомогою можна розпочати ти розмову, а далі потрібно діяти по обставинах. Потрібно вміти про все говорити і в будь якому місці чи це громадський транспорт, чи парк, чи кафе, головне потрохи перевести розмову в те русло яке буде цікаво вам обом. 


Потрібно пам'ятати те, що важливим фактором у розмові є не тільки тема, а й вміння її розвивати. 








Категорія: А чи знаєти ви...? | Переглядів: 11355 | Додав: Юр@ | Теги: цікаво про, 20 тем для розмов, а чи знаєте ви, цікаво про розмови | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Dima Jar  
0
на замітку)

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Украинский портАл
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz